Model cerere de participare la campionate internaționale

  1. Sa fie membru al MDFPF cu cel puțin 3 luni înainte de Campionatul Internațional la care intenționează să participe și să achite cotizația anuală de membru al federației.
  2. Să îndeplinească minimele internaţionale de calificare necesare, la un Campionat Republican desfășurat sub egida MDFPF în care nivelul de calificare este obligatoriu.
  3. Rezultatele pentru calificare este necesar să nu fie mai vechi de un an de la data îndeplinirii lor.
  1. Sunt în prezent sau au fost suspendați anterior de către WDFPF, MDFPF sau alte organizații pentru infracțiuni și încălcări legate de dopaj.
  2. Au fost sau care sunt implicați în federații și organizații care acceptă drept concurenți/sportivi aflati sub suspendare sau interdicție pe viață pentru abuz de substanțe interzise/doping sau comportament antisocial.
  3. Au fost sau sunt implicați în federații, organizații sau asociații ale căror scopuri sau poziția nu este considerată compatibilă cu scopurile și/sau poziția federației internaționale (WDFPF).
!!! Cererea este obligatoriu să fie expediată cu cel puțin cu 2 (două) luni înainte de campionat la adresa electronică moldovapowerlifting@gmail.com 
!!! MDFPF își rezervă dreptul de a respinge cererea fără a oferi explicații pînă la clarificarea circumstanțelor.
  • Model cerere de participare la campionate internationale
  • Model anexa la cererea de participare la campionate internationale
Scroll to Top